POLITICAL Scientific discipline Task WRONGS OF MODERN DEMOCRACY.

Mit uperfekte univers!

Hej Alle,

Velkommen til min nye blog!

Jeg har valgt at lave en ny blog, da jeg ikke fik det ud af den gamle som jeg gerne ville. Denne blog skiller sig ikke så forfærdelig meget ud fra den anden, det er stort set det samme jeg kommer til at skrive om.

 

“Ja, og hvad er det så liiige det er du skriver om” Tænker i sikkert? 😉

Svaret er ganske simpelt.. Mit uperfekte univers.. Let’s face it, nothing and no one is perfect, så hvorfor lade som om at det er? Jeg trækker jer, ind i buy essay mit univers af ærlighed og virkeligheden! – Jeg syntes efterhånden at der findes rigtig mange blogs, hvor at dem som skriver sætter en facade op og det hele bliver nærmest så perfekt at man brækker sig. Jeg tænker sådan her ” Lad nu vær’, vi ved alle sammen at det ikke er sådan at verdenen hænger sammen. Ingen kan umuligt være så perfekte” – Typisk de kvinder der “vågner” og har taget et selfie i fuld Make up! COME ON! Der er ingen der vågner sådan.. Jeg ligner en trold, krøllet hår, mine læber er hævet og mine øjne ligner noget der godt kunne trænge til to is poser!

 

Anyways, jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang med at blogge igen! Jeg håber at i kommer til at nyde at læse det, så meget som jeg nyder at skrive det!

 

Xxwatch-out-world-shes-back-4

Næste indlæg

POLITICAL Scientific discipline Task WRONGS OF MODERN DEMOCRACY.