E-commerce

Er det forkert at date flere på en gang?

Jeg har haft denne samtale med flere af mine veninder, og endda en samtale vi har haft op til flere gange. Er det virkelig forkert at date flere på en gang? Hvis ja, hvorfor? Er det mere forkert at vi kvinder gør det i forhold til at mænd gør det?

I USA ser man at det er nomalt at date, og endda flere på en gang, og det er ligesom om at vi i Danmark ikke tør at bevæge os ud på det område hvor det er iorden at date flere på en gang, og hvis man gør, så skal man ihvertfald ikke gå i seng med essay writing dem, for det gør bare os kvinder til billige, men hvis mænd gør det får de en bajer og en highfive af deres kammaerat. Vi kvinder skal huske at have selv respekt, mens mændene kan børste deres skuldre og være stolte af endnu en erobning!

 

Her får i min egen personlige mening omkring det!

 

Kære Kvinder,

 

SLÅ JER LØS! I finder ikke prinsen på den hvide hest, eller Mr. Right om man vil, ved at sidde derhjemme og vente på at han kommer til jer. Det gælder sig om at være åben og gerne overfor flere på en gang. Mænd har gjort det i flere år, og hvorfor skulle vi ikke også kunne spille det spil? Ikke at man skal spille med foks følelser, men man kan da sagtens tage på dates og ses privat med flere, så længe alle er indforstået med hvad det er der foregår, på denne måde holder man også sine muligheder åbne.

 

De siger at man skal kysse en masse frøer før man finder prinsen! På med den flotte læbestift fra MAC og kys løs! – Nyd at være single og at du har muligheden for at møde en masse fantastiske mænd, nogle kunne jo også udvikle sig til rigtig gode venskaber! Fotografi den 10-11-14 kl. 22.51 #2 Fotografi den 10-11-14 kl. 22.51 #3 images images (1)

Næste indlæg

E-commerce