History of dish tectonics

Julen gør mig ekstra følsom

Det er det samme der sker hvert år. Lige så snart kalenderen siger december, så går hele mit følelsesregister fuldstændig i selvsving. Jeg bliver utrolig følsom og føler mig helt vildt sårbar. Jeg bruger altid dagene op til jul og nytår på at reflektere over hvad jeg har fået ud af året, om jeg har udviklet mig, om jeg har stået i stampe eller om jeg egentlig har opnået det jeg gerne ville i lige præcis det år.

Det er også tanken om at et nyt år starter om lidt, tanken om hvad det kommer til writing service at byde mig, og om der er nye muligheder der byder sig. hvilke oppe og nedture jeg kommer til at gå igennem, hvilke nye mennesker og oplevelser jeg får ind i mit liv. Det skræmmer mig helt vildt at jeg ikke ved hvad der kommer til at ske og tanken om at jeg ikke rykker mig bare et lille skridt mere end jeg gjorde året før, skræmmer mig endnu mere.

Jeg er ikke typen som går ind for nytårs fortsættere, men jeg sætter altid nogle mål for mig selv, ting som jeg gerne vil opnå og ting som jeg gerne vil give slip på.

Er jeg den eneste som er så følsom henover julen og omkring nytår? Haha…

 

Fotografi den 23-12-14 kl. 03.40 #6 Fotografi den 23-12-14 kl. 03.40 #3  Fotografi den 23-12-14 kl. 03.39 #2 Fotografi den 23-12-14 kl. 03.38 #2

Næste indlæg

History of dish tectonics