Make Citation Generator Features

Mine mål for 2015

Jeg gav i et tidligere indlæg udtryk for at jeg ikke var den største fan af nytårs forsættere. Jeg syntes ordet nytårs forsæt er negativt og det gør jeg fordi at det ikke lyder som en holdbar løsning og fordi vi alle ved at nytårs fortsættere som regel går i vasken en måned efter. Jeg har derfor skrevet en liste over ting som jeg gerne vil opnå i 2015, samt ting jeg ikke vil tage med ind i 2015

 

Mine mål for 2015 ser således ud:

 

– Først og fremmest skal write essays for money cv online jeg tabe mig de 20 kg jeg har taget på i 2014

– Jeg skal derudover bestå alle mine eksamener

– Jeg vil gerne lære at meditere (Underligt tænker du sikkert, men jeg har altid været tiltrukket af den spirituelle verden og jeg har hørt at meditation skulle gøre underværker når man går rundt med mange tanker og en stresset hverdag, så det skal jeg helt sikkert prøve at lære) 

 

– Jeg skal blive bedre til blogge (Jeg elsker at blogge, jeg elsker at dele mine synspunkter og mine erfaringer med andre, da jeg selv får stor inspiration af andre bloggere såvel som folk der ikke blogger) 

 

– Jeg vil gerne ud og rejse. Gerne mere end en gang, jeg føler virkelig at jeg lever når jeg rejser og oplever nye kulturer og møder nye mennesker, så det er bestemt noget jeg absolut SKAL!

 

– Til sidst vil jeg gerne være mere spontan. (Jeg har faktisk altid været utrolig spontan og syntes selv at jeg før i tiden har haft ja hatten på, men efter jeg er blevet ældre er jeg begyndt at begrænse mig selv utrolig meget i stedet for bare at springe ud i det.)

 

Så er der så de ting som jeg ikke skal have med ind i 2015, ting som jeg skal give slip på.

 

– At bekymre mig og andres mening og tanker om mig ( Jeg er i den overbevisning om at du ikke har mulighed for at leve et lykkeligt liv, hvis du skal gå og bekymre dig om hvad alle andre tænker om dig og de valg du træffer i dit liv, og for at være 100 % ærlig, så er der altid en lille tanke i baghovedet på mig der siger “Gad vide hvad XXXX tænker om dette, og hvad nu hvis jeg gør dette, hvordan udstiller jeg så mig selv” – Dette skal være SLUT! Det er mit liv og hvad du tænker om mig og mit liv skal ikke være min bekymring, det må være op til dig)

 

– Andre menneskers drama ( Jeg er træt af drama, og jeg er typen som tager andres problemer og bekymringer helt ind i hjertet, og det kan jeg ikke byde mig selv længere. Jeg er træt af drama, negativitet og hovedepine. Jeg vil selvfølgelig altid være der for de mennesker jeg har nært, men jeg må lære at sætte en grænse)

 

– Fortiden (Jeg har besluttet at give slip for tiden. Ting som jeg har holdt fast i, mennesker jeg har holdt fast i som ikke var det værd at bruge sin tid på. Mennesker som jeg har prøvet at gøre til en del af min fremtid, som ikke har vist interesse.)

 

Jeg er fast besluttet på at gå ind i 2015 med nogle af de bedste mennesker i mit liv, med nye mål og ting som jeg skal give slip på – Jeg vil gerne kunne se tilbage på 2015 og være mere tilfreds end hvad jeg har været med 2014. Jeg er min egen lykkesmed, og her er jeg, tager min lykke i mine hænder og værner om den!

 

Godt nytår

 

A

Næste indlæg

Make Citation Generator Features